Trimmis verksamhet växer och vi söker aktivt fler duktiga hundfrisörer.

Vårt koncept

Trimmis startade sin verksamhet 2012 och består idag av drygt 40 salonger över hela landet. Trimmis ligger alltid i anslutning till Arken Zoo eller DjurMagazinet och fungerar som en service för kunderna där utbildade hundfrisörer erbjuder tjänster inom pälsvård och kloklippning för husdjur, främst hund och katt.

Våra anläggningar är moderna, med ergonomisk utrustning och drivs av självständiga egenföretagare. Alla hundfrisörer inom Trimmis har tillgång till ett brett nätverk inom yrket och får kollegor över hela Sverige. Vi anordnar konceptkurser, kick-offer och ger regelbunden support för att alltid ligga i framkant och kunna erbjuda den bästa servicen till våra kunder.

Jobba med Trimmis

Trimmis målsättning är att höja statusen på yrket. Därför söker vi utbildade hundfrisörer med passion för yrket och med intresse av att driva egen verksamhet. Meriterande är även tidigare erfarenheter av försäljning och kundservice. Vi erbjuder dig en arbetsplats som har ett naturligt kundflöde av rätt målgrupp, kollegor över hela landet och tillhörighet till Trimmiskonceptet.

Vill du utbilda dig till hundfrisör? 

Vi har inga egna utbildningar inom Trimmis, däremot kan vi rekommendera följande privata utbildningar:

Life4You – Theresia och Yvette Malm driver Stockholmsbaserade bolaget Life4You, har två hundfrisörssalonger och många års erfarenhet av att utbilda hundfrisörer.

Dog Planet – Stockholmsbaserade Dog Planet hundfrisörskola har funnits sedan 2006, och har utbildat och diplomerat över 150 hundfrisörer från hela Norden.